Відпочивали в цьому готелі в травні 2016 Харчування...
Відпочивали в цьому готелі в травні 2016
Харчування: в основному ресторані досить великий вибір страв, дитяче і дієтичне меню,вибір рибних і м'ясних страв, була велика кількість фруктів, полуниця, кавуни, дині... Надзвичайно смачне морозиво) також працювали мене бари, турчанка випікала неймовірно смачні млинці з різними начинками, по території стояли холодильники з айраном
Також працюють ресторани ala cart, де за 10$з людини можна повечеряти досить смачно і різноманітно: рекомендую і талійський ресторан
Алкоголь: загалом давали алкоголь місцевого виробництва, але потім нам розповіли , що потрібно просто при замовленні уточнювати що саме ти хочеш. Наприклад: Chivas, Absolut, Finladia...замість "водка" чи " віски" Найкраще обслуговування в China барі і найсмачніші коктейлі також)
Анімація: майже щодня організовувались якісь концерти, шоу.... дискотеки, але все одно рівень анімації не дуже високий.
Спа: в готелі є сауна, хамам, критий басейн, за окрему плату можна замовити масаж .
Загалом територія готелю дуже велика, що, на мою думку є мінус... Все дуже розтягнуто
Нас дуже зіпсувало відпочинок те, що заселенні ми чекали 4 години, так як прилетіли о 8 ранку. Просто потім виявилось, що номери були вільні... Нас просто не хотіли заселяти(
Інтернет був жахливий.
В нас в номері зламався сейф. Телефонували безліч разів на рецепшн, але ніхто на наші зауваження так і не зреагував(
Загалом враження хороші, але наступного разу я обиратиму інший готель
Отель "Alva Donna Exclusive Hotel & SPA" благодарит Вас за оставленный отзыв, а также за выбор нашего отеля для проведения своего отдыха!
Ваши отзывы для нас очень важны, т.к. благодаря им мы можем выделить недостатки нашего отеля и улучшить качество предоставляемых нами услуг!
Мы рады, что Вам понравились в нашем отеле: СПА, персонал отеля, ассортимент блюд и напитков.
Надеемся, что Вы и Ваши близкие вновь посетите нас.
С уважением и наилучшими пожеланиями,
Отдел по Работе с Гостями
Нитки и иголки в Делюксе точно есть.