Приємна, домашня , тепла атмосфера готелю
Одразу по прибуттю нас поселили: без проблем, надавши нам двокімнатний Family room замість нашого заброньованого Standart; не знаю, чим керувалися - але нам було добре), хоч і на 5 поверсі. У номері все було справне(блок А над рецепцією), нова сантехніка; в кімнатах - нові чисті меблі і матраци.
Територія невеличка, але чиста і доглянута; біля невеликого басейну всім вистачало місця - навіть коли був наплив людей, а як вмикали гірку (з 11 до 15 год)- то раділи діти і багато дорослих).
Про харчування вже тут багато написано, долучаюся до всіх позитивних відгуків щодо якості і кількості їжі:
їжа різноманітна, свіжа, ні в кого не було ніяких шлункових проблем. Побажання - побільше фруктів (дині, кавуни були постійно; на сніданок грейпфрути або апельсини).
Персонал привітний, уважний, швидко реагують на прохання. Добре слово хочеться сказати про керівника закладу п. Хасана, який постійно перебував серед відпочиваючих, щодня цікавився настроєм і проханнями. Також хочу відзначити п. Метина з рецепції, який так само уважно ставився до нас.
Готель та умови відпочинку відповідають заявленій категорії і задовільнить адекватного туриста, який розуміє скільки і за що він заплатив).