Отдыхал С друзьями в сентябре 2016
05.09.16 - 12.09.16

Все супер!!!!!!!!!!

Відпочивали в цьому готелі вдруге і для себе вирішили,що і надалі будемо відпочивати тільки в цьому готелі,якщо в Єгипті. Хоча в цілому в Єгипті були більше десяти раз. Але саме в цьому готелі поєдналися всі плюси. Для нас найважливіше саме море, а тут воно без перебільшень просто фантастичне: пологий захід, ніжний пісок, недалеко є і корали.Вода надзвичайно тепла, прозора . Пляж 1200 м,лежаків вистарчає на всіх, завжди прибраний. Є зона релаксу на пляжі, де можна навіть виспатися під величезними парасолями.Рушники на самому пляжі вранці можна взяти і в кінці дня здати, що дуже зручно. На пляжі є бар, в якому гостинно приємний персонал. Дуже зручно,що на пляжі працює і ресторан, де можна смачно пообідати, не перевдягаючись. Не дають сумувати аніматори. Вони просто молодці,запальні, з неймовірним шквалом енергії. Тут і ігри, танці, аеробіка,йога, футбол, волейбол Навіть найвибагливішим туристам сподобається А з Крісті і Юлею ми просто подружилися, настільки вони приємні і професійні.

Іжа в готелі різноманітна. Є все: мясо, риба, овочі, фрукти в основному нарізані у вигляді салатів , молочні страви,смачна випічка, риба і котлетки на грилі. Словом, тільки й думаєш,як не набрати зайвої ваги.

Персонал готелю привітний,в номерах прибирають щодня, сервіс в барах на відмінно готує найрізноманітніші коктейлі.

Хочеться подякувати менеджменту готелю, який працює в правильному напрямку і забезпечує такий незабутній відпочинок.

• мінусів немає.
Добавлено 03.10.2016 13:41 1 443 символов в тексте

18:23 05.10.16
Уважаемая Марина!
Приветствуем Вас из солнечного Египта и благодарим за выбор отеля Caribbean World Resorts!
Мы очень признателны Вам за столь позитивный отзыв, Ваше мнение очень важно для нас.

С нетерпением ждем Вас снова в гости.

Анна
Руководитель отдела по работе с гостями
Все отзывы по отелю (1 545) Следующий отзыв Все отзывы автора (1)
Марина
Украина