Зелена територія, прекрасний корал, але харчування проблемне
Відпочивали в готелі 25 - 30 січня. За що можна однозначно похвалити - шикарна зелена територія, є можливість відпочивати не на пляжі, а на верхній терасі, де є газончик, в оточенні пальм та квітів. Біля берега хороший корал, займались там дайвінгом - 15дол за 2-ох осіб по 20хв. Хороший інструктор.
Поселили як усіх в 12, а не раніше, проте до того часу можна вільно пересуватись територією готелю за що окреме дякую.
Номер був 5-місний на 2 осіб, дуже просторий та світлий. Є зауваження до ванної кімнати, дуже вже поганий ремонт. Навіть на 3 зірки не тягне такий.
Основні мінуси - це їжа та деякий персонал (гід та ресепшн)
Стосовно кухні - вибір їжі великий, проте майже уся вона прісна та несмачна. Я не очікувала багато від бюджетного відпочинку, проте мені здається проблема не в економії, а самій кухні. В Ізраїлі на екскурсії теж заїжджали в гендель на обід (шведський стіл), вибору майже не було, проте все смачне. А тут довелось бути вегетаріанкою та в останні вечори ходити вечеряти в місто. Пили в основному чай та pepsi/sevenUp, сік краще було не пробувати, він або дуже розбавлений - більш ніж на половину, або мав специфічний смак. 2 тижні я б так не витримала, а тиждень можна.
Пробувати резервувати ресторани, однак вільні місця були аж через 2 дні.
Був інцидент з гідом, який не хотів видавати нам сухий пайок, оскільки ми брали екскурсію не у нього, довелось сканувати паспорт, писати розписку, що ми берем відповідальність на себе якщо з нами щось станеться. Все таки добились свого.
Загалом я би радила цей готель за шикарну територію і риф, якщо вам не принципово хороше харчування.
У них вигідно брати кілька турів - виходить дешевше.
Вечеряли ми у Сохо, а не за 400км. Я не писала, що ми їли в "ДРУГОМ городе".
Стосовно гіда, він не мав бігати за пайком, а просто сказати своє ТАК на ресепшині, щоб пайок підготували інші люди.
Стосовно екскурсій, можливо ви не знаєте, але продають їх різні агенства, гіди і тд, а по факту послуги надають всім однакові, всіх везе той самий автобус і люди там сидять і один одного розпитують - хто за скільки придбав тур і у кого, тому немає ніякої небезпеки у тому аби купити тур дешевше у когось іншого. І всім також відомо, що гіди намагаються продати тури дорожче, навіть нам потім гід сам сказав, що ми знайшли дуже дешевий варіант.
Пропоную вам не язвити і не сміятись, а спокійно коментувати.
1) По поводу еды тут действтвительно кормят на 4+ но это с недавних пор так как идет проверка, +надо пораньше приходить а не под конец, тоже влияет
2) Представитель туроператора еще в Украине сказал, что на суточную поездку можео взять паек без проблем на ресепшене, мы три раза тоже подходили ,нас по часу мурыжили даже поспорта ксерили, хоть и так ксерокс у них наш есть в итоге нам скащали, что паек будет, но нам его искали до самого выезда но потом просто развели руками, зачем тратить время людей обещать и в конце подставить, благо я понимал, что это за люди и просто мы себе сами сделали сух паек, хотя за такое можно уже давать по шапке, ах да насчет 5 доларов это вы мелочитесь , у гида120 Иерусалим мы поехали за 65 конкретно от того кто организовывает, общались с ним через соц сеть, говоришь куда и все ок, так что экономия 110$ на двоих это не такие и мелочи.
3)ресепшен . Перед нами пара была ,приехали очень позно ,так он им в наглую про шоколад говорил, люди ничено даже не понимали, так что я понимаю тех, кто говорит ,что ресепшен наглый и ехидный ну и гида туда с его баснями про полицию, ваучеры и выезды на экскурсии+запугивание неопытных + цены заламывает что невменяемый
,два минуса это гид и ресепшен остальнок 5+
Спасибо, что уделили время для написания отзыва о нашем отеле. Мы надеемся, что в целом Вы остались довольны отдыхом в отеле Siva Sharm. Мы приняли во внимание все Ваши замечания и постараемся сделать все возможное для улучшения качества обслуживания, а также питания в нашем отеле.
С наилучшими пожеланиями,
Наталья