Наш незабутній відпочинок в Туреччині.
Відпочивали в Justiniano Club Park Conti 5* парою на початку серпня 2016р. Вибирали готель з бюджетних 5*, з хорошою територією,пляжем та харчуванням.
Приїхали в готель близько 7 ранку ,заселили протягом 2 годин приблизно, але одразу дали браслети запропонували поснідати.Номер дали такий як ми й хотіли , з виглядом на море) Номер чистий, затишний з балконом і з чудовим краєвидом на басейн та море). До номеру та прибирання в ньому ніяких запитань немає)
Харчування різноманітне, м"ясо ,салати, перші страви, фрукти, випічка. Ми всього так і не спробували.На барі біля пляжу брали картоплю фрі ,бургери ,і пиво) Ще було дуже смачне морозиво і турецькі коржики(точно не знаю як називаються ) Вечеряли в італійському ресторані аля-карте,все смачно))
Персонал дуже ввічливий, доброзичливий, всі на позитиві, сервіс 5+
Територія готелю дуже красива, велика, зелена, з квітами, пальмами і класними місцями для фото)
Пляж...Пріоритетно вибирали готель з просторим ,великим пляжем, і він нас не розчарував,навпаки, з води не вилазили,водичка чудесного голубого кольору,тепленька,захід в море плавний,до глибини далеко йти не потрібно.Пляж великий ,можна погуляти вздовж узбережжя. Ми гуляли до коси,де знаходиться Justiniano Alanya 4*, і зробили висновок,що наш пляж найкращий)).
Екскурсії попри настирливість гідів вирішили брати в місцевих, за межами готелю, по дорозі до Alara Bazar, можна домовитись за екскурсії в 2-3 рази дешевше, аніж в туроператорів.На Alara Bazar можна придбати сувеніри,одяг ,всещо завгодно, треба торгуватись, продавці дуже привітні,пригощають чаєм,солодощами, а якщо в них щось купиш, то ще й подарки дарують))
Ввечері завжди якісь розважальні шоу проводили, жива музика і дискотеки, скучно не буде точно))
Відпочинком дуже задоволені, рекомендуємо всім!!!!!
Ну или если с мыса, который слева от пляжа, смотреть, то остров прямо напротив получается и расстояние меньше. Но с мыса в воду лучше не заходить. Там глыбы и дырявые камни. Я там вылазил из воды, чуть не расшибся..
И обычно зазывалы на аренду катамаранов мотивируют тем, что на катамаране можно сплавать на тот остров, и там можно встретить черепах (можно и не встретить).
Мы туда плавали пешком :) Черепах никаких не встретили. Там острая коралловая поверхность, босиком вообще тяжело ходить. Остаток крепости, интересный пейзаж.