Були з чоловіком в Єгипті перший раз, вибрали готель...
Були з чоловіком в Єгипті перший раз, вибрали готель Albatros Palace Resort 5* по хороших відгуках. Відпочинок, загалом, нам сподобався) Територія - величезна, басейни великі, сам готель дуже красивий, харчуватися можна в будь-якому із 6-ти ресторанів, також можна було харчуватися в барі на пляжі і на басейні. Голодним ніхто точно не залишиться, навіть забагато))) Особливо тепло згадуємо Motamed Mohamed Hamooda - повара з італійського ресторанчика - привітний, приємний і ну дууууже смачно готує!) Частково, щоб зустрітися ще з ним, нам і хочеться повернутися в готель.
Для мене був мінусом номер - ніби і непоганий, але видно, що не новий і прибирання залишає бажати кращого. Постіль вже не нова, попросили поміняти, так змінили на таку ж, застеляла подушку своїм рушником, щоб було комфортніше спати. А так враження від готелю супер!
Рушники на пляж видавали стільки, скільки потрібно було, анімація на високому рівні, завжди було щось цікаве.
І цього року не проти були б там відпочивати, тільки ціна стала дорожчою, але, можливо, ще коли повернемось!)
Загалом - РЕКОМЕНДУЮ!)