Хороша Єгипетська 5-ка
Доброго дня, хочу залишити відгук про готелі Nubian Village та Island ( готелі -сусіди) .
Я як тур.агент дивлюся на все з іншої сторони і обурюватися:- "нас заселили в 12-тій" , " сніданку не дали" і т д ... це повна нісенітниця і подякуйте, що заселено в 12-ть, а не після 14-ї як в Європі... Звикли "на халяву" , самі навчили на "20-ку", а потім ображаються... Ніде в світі такого нема, як безплатне раннє чи пізнє виселення чи заселення і це потрібно розуміти! Ми туристам це 100 раз проговорюємо , адже це важливо, щоб кожен розумів,що не завжди в 2 ранку вилетіти це супер.
За персонал звичайно є зауваження, але люди добрі, це Єгипет про який високий рівень сервісу ми можемо говорити? Хочете сервіс їдете в ті країни які й живуть відповідно, де цього "рівня" навчають...
Отже, що можу сказати по готелях Nubian за такі гроші як вартує тур в дані готелі ви отримаєте все , чого достатньо для нормально відпочинку. Харчування на рівні ( повірте є з чим зрівняти адже бачили і відпочивали в кращих готелях де було все менш смачно ніж тут. Тому поварам великий респект!) Алкоголь на бАРІ Island кращий , але в ресторані смачніше в Village, тому рекомендую по приїзду купити браслет готеля-сусіда - не пожалієте! Анімація активна, що не може не радувати, двіжжжж вам забезпечено ;) Але як pfхочете релаксу - перейдіть в Island і насолодитеся спокоєм... По пляжу теж все норм, захід в тапках і з понтона! Але ... кораловий риф досить чудовий оскільки в набці як правило риф скудний, але не тут , також + що готелі в ямці - це дозволяє бути більш захищеними від вітрів ніж інших готелей на півдні. Тому однозначно ціна-якість, не пожалієте
Спасибо за Ваш отзыв об отеле Nubian Village. Cпасибо, что Вы видите старания отеля оказывать лучшый сервис.
Да, конечн,о нам есть еще над чем работать. И отель делает -много, персонал проходит обучение, реконструируются номера и территория.
Уверена, к следующеу приезду Вы найдете отель гораздо улучшеным.
Менеджер отеля
по связи с общественностью
Турагент — организация или индивидуальный предприниматель, занимающиеся продажей сформированных туроператором туров...
Как это все не профессионально(((
Тур.агент - це фізична особа, яка здійснює продаж від ТА а не від ТО - РІЗНИЦЮ "ГУГЛІТЬ ". Щоб писати про не професіональність потрібно бути чуть більш обізнаним в сфері туризму і розуміти елементарні речі. Про тур.агента написала, щоб люди розуміли, що маю з чим порівняти і пишу виключно на основі своєї бази знань.
для получения другого браслета обратитесь к компании туроператору, при покупке тура укажите, что хотите два браслета.
Это будет указано в документах и Вы получите браслеты при поселении.
С уважениием,
Ирина
Видится мне что Оксана представляет себе олл инклюзив это такая себе обжираловка на шару?? Тоесть не вариант отдыха когда за тебя все продумали до мелочей а ты заплатил и только наслаждаешся. Вот понимаете, например, я еду на олл инклюзив и мне почему-то организовали трансфер хотя какой смысл - такси к любому отелю это 6$.... Но в тоже время мне сообщают что завтрак не включен - тоесть я сам должен придумать как я буду завтракать?? А завтракать я точно захочу потому как вылетел в 12 ночи. Объясните логику? Почему мне трансфер к отелю ранний предоставили а завтрак нет?? Ведь трансфера можно тоже сказать что во всем мире нет, а только по желанию!!! Не будь трансфера все бы выглядело немного логичнее, я прилетел в Шарм в аэропорту там в Бургер кинге покушал и потом неспеша добрался бы в гостиницу.. А так смысл меня сразу привезти с аэропорта и усадить на рисепшине на 6 часов посидеть?? Где логика??? А еще я должен сам продлить поздний вылет а что если номеров не будет?? Сиди на чемоданах??? Вот почему эти вещи не организовать??? я отдал 1600$ за путевки думаете я бы почувствовал разницу если бы мне назвали цену 1640?? но при этом решили все такие моменты. А еще Вы говорите что Вы всех туристов предупреждаете.... А вот мне почему-то сообщили противоположную вещь, а именно:
В связи с переходом вылета из Харькова в следующие сутки, продолжительность туров будет рассчитываться как 6 ночей\7 дней!
На данный момент с рядом отелей в Шарме уже достигнута договоренность по раннему Check-in.
В связи с выездом из отелей в день отъезда около 17 00, острая необходимость в Late Check-out отсутствует.
Все запросы будут рассмтриваться индивидуально.
Просьба довести данную информацию до ваших туристов и письменно(e-mail) подтвердить согласие на перебронь максимально оператативно.
С пожеланиями успехов,
Анекс Тур Харьков
Кто-то кого-то обманывает или недоговаривает?? А еще у меня есть опыт в других египетских отелях и вот Ваше "в усьому світі..." вот немножко не такое... А Вы вот без малейшего сомнения сказали что во всем мире... Вы может не знали?? или специально соврали???
Свій відгук залишаю як не зацікавлена особа, адже теж люблю читати різні відгуки - це допомагає в роботі . І щиро вірю що мій теж комусь допоможе у виборі.
Пробачте а де ви побачили про "обжираловку"? Я писала про загальний рівень харчування адже для Єгипту це надзвичайно важливо особливо в період коли він переживає вже к-ка років не кращі часи... і готель оприділяє певний рівень по якості свого харчування та напитків.
Сергій, не плутайте, будь ласка, поняття " пакетний тур" і "індивідуальний прорахунок". Якщо Вас по якійсь причині не якісно обслуговували або неправильно виявили потреби- це питання до тур.агента який вам продав тур.
Коли до мене звертаються із проханнями пізнього чи раннього заселення я завжди все вирішую і включаю в тур. ТЕ ЩО ВИ МЕНІ СКИНУЛИ ЦЕ ВИДБОРГНУТО ІЗ ЯКОГОСЬ КОНТЕКСТУ І НЕ ЗАПЕРЕЧУЄ ПЕВНИХ ВСТАНОВЛЕНИХ СТАНДАРТІВ. Єгипетський менеджмент лояльний і часто йде безкоштовно на зустріч клієнту, тому по -доброму все можна вирішити.
Якщо вам не подобається прорахунок тур.оператора ( як вас везуть і заселяють)... є чудова можливість влаштувати тур самому - повірте це буде найкращий тур для Вас, адже розумніший і все знаючих за Вас людей не існує... Система " все включено" - це не послуги "індивідуального підходу і т д " - це просто харчування , місцевий алкоголь і деякі види послуг включені у вартість але вони наступають згідно ваших проплат за дні , а не коли ви собі захотіли.
Дуже шкода, що ви так агресивно налаштовані до людей яких не знаєте і до життя: "вы все мне должны".
І на рахунок " усього світу", я в туризмі купу років і була багато де, жила в ШТАТАХ і де б я не проводила свій відпочинок чи по роботі , по заселенню і виселенню є станадарти , а за любі зміни потрібно доплачувати ...і не придумуйте то чого нема!
У нас две лагуны. Глубина зависит от отлива и прилива. Во время прилива - 140см, во время отлива 70см. Плавать можно в любое время.
В мoре течение бываeт с утра, с обеда чаще всего тихо и можно плавать в понтона.