Відпочинок
1-й день почався не дуже добре, нас не забрав трансфер оператор Coral Travel він чекав нас до останнього поки ми оформлювали simкарту а потім розвернувся за 5 хвилин до того як ми мали вийти, сів в автобус і поїхав, це було дуже неприємно. Потім ми приїхали о 13:00 заселили одразу, також нам пропонували номер 20$ ми відмовилися але в нас був дуже хороший номер дуже близько до столової та до моря 15 -10 хвилин. Море було чудове окрім понтона, лежаків усім вистачало, анімація просто супер дуже сподобалося, не подобалося те що гіди дуже настирливі і кожного дня пропонують екскурсії але у них дуже дорого. Харчування у готелі одноманітне але наїстися можливо, дуже мало фруктів або ви приходити одразу і берете інакше через півгодини їх уже немає, прибирання було добре коли ми перестали платити 1$ у нас перестали прибирати, підлогу мили дуже погано. Також маєте на увазі, коли виселяєтися о 12:00 обід для вас уже не включено, з однієї людини 6$, браслети зрізають одразу тому час до трансферу вам прийдеться чекати на рецепшені. Алкоголь нікудишній!!! Ні пива ні вина не має. Тому раджу брати щось із собою. Як бюджетний варіант підійде але не більше ніж на 7 днів!
І до речі вай фай платний 2$ доба з однієї людини!