Однозначно рекомендую!!!!
Відпочивали в цьому готелі тиждень тому з друзями!Всім дуже сподобалось!Готель дуже інстаграмний,хочеться фотографуватись на кожному кроці,територія велика,доглянута почуваєш себе як в казці!Цей готель для тих хто любить туси,пляжні вечірки і загалом активний відпочинок,сумувати не прийдеться!!!!Хочу відмітити анімацію в цьому готелі,всі дуже привітні та приємні,запрошують на різні ігри,танці,дуже активні аніматори,однозначно це великий плюс готелю!!!!А на дискотеках аніматори так запалюють,що ніхто не встоїть на місці,я з друзями однозначно натанцювалися на рік вперед!🔥🔥🔥Їжа теж смачна,хоч вибір не великий,через малу заселеність готелю,але не було жодної страви що мені не зайшла!Всім рекомендую Meraki!
Хотели бы поблагодарить Вас за то, что Вы нашли время поставить оценку нашему отелю и с нетерпением ждем Вас снова в Meraki Resort!
Отдел по работе с гостями и контроля качества
Сильный ли был ветер? Комфортное ли море? Есть ли живность в море на которую можно посмотреть!
Планируем поехать в начале марта выбираем между Хургадой и Шармом
Спасибо!