Отдыхала Парой в апреле 2021
4.7
  • 5- сервис
  • 5- питание

Сподобалося

Їхали через anexs tur...в Єгипті 5-й раз.В готель приїхали о 12.40 і нас відразу заселили, наділи браслети і ми пішли обідати.

Харчування-на мій погляд відмінне...баранина, курятина, гов'ядина, індичка , було як запечені так і тушені та грильовані страви.

Гарніри:в різних варіантах картопля, кус-кус, рис, вермішель та паста і т.д

Салатів також було вдосталь,а також окремо нарізані овочі та соуси.

Від солодощів взагалі очі розбігалися,а їхня пахлава просто неймовірна.

А також був вибір і по фруктам: мандарини, апельсини, банани, диня, персик і т .д.

Номер-меблі не нові, але нічого не відпадало😊.Прибирання кожен день,полотенця міняли кожні 3 дні і пляжні також...допомагав в цьому бакс))...інколи,постіль міняли. Територія-вона в них класна, чиста і велика...велика подяка людям,які її прибирають і доглядають. Дуже красивий сад,красиві квіти і завжди прибраний.Басейнів багато,море не дуже далеко,але мілке...пляж чистий.

Анімація:скажу коротко..її поактично не було,пару разів танцювала єгиптянка..хоча єгиптяни самі собі її робили,танцювали і співали,прикольно було.В кінці відпустки,ближче до 13 квітня,араби аід'їхали,так як почався рамадан.Доречі,добре зробили,що не дослухались негативних коментарів тут і взяли до уваги пораду від турагенства.

• Їда
  • територія
  • персонал..
  • Гель для душу та відсутність шампуню
Добавлено 15.04.2021 21:00 1 298 символов в тексте

Все отзывы по отелю (1 786) Следующий отзыв Все отзывы автора (2)
Tonya
Украина