Отдыхала Парой в августе 2021
4.7
  • 5- размещение
  • 5- питание

Відпочинок парою в серпні

Доброго дня усім читаючим!

Буду рада поділитися враженнями про відпочинок в REEF OASIS BLUE BAY RESORT & SPA 5* парою.

Перше. І найголовніше, що засвоїла з усіх подорожей - це відноситись до людей так, як хочеш, щоб відносилися до тебе. Особливо в цьому готелі це правило виправдовує себе на всі 100!

Тепер про готель.

-Розміщення-

Готель знаходиться не далеко від аеропорту, їхати 15 хвилин. В нас був ранній заїзд, тому потрібно було почекати, всіх заселили біля 11 ранку (ми мали в ручній поклажі пляжні речі, тому одразу переділися в туалеті і самі не нервувалися та працівників готелю не нервували кислим і назадлволеним настроєм😅👌🏻), по тереторії готелю курсує бусик, який завезе Ваші речі і Вас прямо до номера.

-Номер-

Ми жили в 5 корпусі, номер 5137. Фото додаю, все працювало, нарікань не було, до рецепшину треба пройтися або кожних 10 хв ходить маршутка по всій тереторії.

Згідна з попередніми відгуками про ПОПЕРЕДНЄ прибирання номеру( тобто коли ми всилялися, номер не був 100% чистим, але прибирання після поселення було щодня, ми були задоволені тай я не придираюся дуже до цього питання).

Вікна виходили на дорогу, якою їде маршутка, але нам не заважало.

-Сервіс-

Чудовий персонал. Допомагали в усіх питаннях, що виникали. Розуміючі і адекватні працівники рецепції, веселі бармени та офіціанти. Завжди віталися, питали чи все добре, чи не потрібна допомога.

-Харчування-

Чесно, не знаю, що їдять відпочиваючі вдома, які пишуть що харчування не таке.

6 раз в Єгипті і як на мене чудове харчування: завжди є вибір що поїсти, кожен день морепродукти( кальмар, восьминог, риба), фрукти,великий вибір гарніру і м’яса.

!Єдине, що для мене було мінусом - це відсутність пакетованих соків! Зверніть увагу на це працівники і адміністрація готелю, такий рівень готелю і планку, яку він тримає - пакетовані соки повинні бути в їдальні на розлив ( їх знайшла в пабі над головним рестораном, там також є смачна кава і цікаві коктелі).

-Пляж-

Перлина готелю однозначно,найкращий і найкомфортабельніший з яких я була. Рай для снорклінгу і дайвінгу( рекомендую плавати справа від заходу в море, де менше людей, там риф цікавіший і скати є 😉)

-Анімація-

Вранці зарядка, сподобалася, є ще дартс, командні ігри, якщо бажаєте. Ввечері аквааеробіка і йога на басейні з гірками. Ввечері програма стандартна для єгипетських готелів.

Готель рекомендую!!

• Скорость и качество интернет соединения(WiFi)
  • 4.0 Анимация
  • Инфраструктура для детей
  • Детская анимация
  • Питание для детей
  • 5.0 По отношению к пляжу
  • Где развлечься - ночные клубы, кино, т.д.
  • Кафе, рестораны, магазины
  • 5.0 Рестораны и бары
  • Удобная парковка
  • 5.0 Благоустройство территории
  • Шикарний пляж
  • інфініті басейн( для класних фоток😉)
  • хороше харчування
  • сервіс на рівні
  • Відсутність пакетованих соків
  • попереднє прибирання номера перед поселенням
Добавлено 31.08.2021 12:19 2 390 символов в тексте

Спасибо автору
Большое спасибо за ваш отзыв.
Мы рады узнать, что вам понравилось ваше пребывание, и что мы достигли нашей цели - сделать ваш отдых расслабляющим и запоминающимся.

Спасибо
Все отзывы по отелю (777) Следующий отзыв Все отзывы автора (4)
Катерина
Украина