Vacation as a With family in June 2022
24.06.22 - 05.07.22
Gratitude

Hotel za preporuku

Ljetujem u Hurgadi prvi put i dosli smo u ovaj hotel po preporuci prijatelja i nismo se pokajali. Vec planiramo da dodjemo i sledece leto. Zaista smo zadovoljni higijenom, sobama, hranom i uslugom. Animacioni tim nas je prijatno iznenadio i zajedno sa decom smo se uvek ludo zabavljali kako na plazi tako i uvece. Posebne pohvale i pozdrave zelimo uputiti Mo-u. U sklopu kompleksa imate nekoliko bazena, kako za odrasle tako i za decu, postoji i akvapark, dosta restorana za ljubitelje raznovrsne kuhinje, konkretno mi smo probali indijski restoran i mongolski. Zao nam je sto nismo otisli u jos neki ali jedva smo stigli da isprobamo hranu u sklopu hotela jer je zaista raznovrsna. Sve sto nismo stigli svakako ostavljamo za sledeci put. Sa prijateljicom i cerkom sam isla u spa koji nas je preporodio. Uzele smo paket u koji spada sauna, slana soba, scrub celog tela, djakuzi i za kraj masaza sat vremena. Preporucuju da se uradi ovaj tretman prvi ili drugi dan konkretno cokoladni scrub i od kokosa (oba spadaju u taj paket) kako biste pripremili kozu za jako sunce. U svakom slucaju mi smo prezadovoljni nasim prvim dolaskom i ne planiramo da menjamo hotel.

Added: 16.01.2023 12:23
Статус отзыва: Gratitude - Doesn't affect the hotel's rating 1 162 characters in the review

Dear Vesna Kovacevic

Warm greetings from the SUNRISE Garden Beach Resort.
First of all, we would like to thank you for your feedback about our resort.
We are happy that this vacation was also unforgettable and that you enjoyed your stay with us.
We hope that we can welcome you again in your “second home” SUNRISE Garden Beach Resort..
Kind regards,
Guest Experience & Quality Department
All reviews of the hotel (1 699) Previous rate Next rate All author's reviews (1)
Vesna Kovacevic
Sign up: 16.01.2023