Vacation as a With family in May 2025
17.05.25 - 21.05.25
Mini-reviews

Чудовий відпочинок

Відпочинок у Sunrise Alma Bay залишив найтепліші враження! З моменту заселення відчувалася турбота персоналу: привітний ресепшн, швидка реєстрація, допомога з багажем — все чітко й організовано. Номер був просторим, сучасно оформленим, із панорамними вікнами та видом на море — світанки тут справжня магія. Прибирання щоденне, чистота бездоганна.

Особливо хочу відзначити кухню — різноманіття страв, завжди свіжі продукти, смачні сніданки та вечері. Персонал ресторану уважний, усміхнений, завжди готовий щось порадити. Є опція для вегетаріанців, а також дитяче меню.

Територія готелю доглянута, зелена, зручні лаунж-зони, басейн з підігрівом, доступ до пляжу в кількох хвилинах ходьби. Також є можливість орендувати велосипеди, відвідати спа або йогу на світанку — дуже рекомендуємо.

Sunrise Alma Bay — це про спокій, комфорт і увагу до деталей. Якщо ви шукаєте місце для перезавантаження, натхнення чи просто затишного відпочинку — не сумнівайтеся. Ми точно повернемось ще раз!

• сервіс
  • їжа
  • чистота
  • мілке море
Added: 21.05.2025 11:18
Статус отзыва: Mini-reviews - Doesn't affect the hotel's rating 982 characters in the review

Уважаемая Мирослава,
Солнечные приветствия от SUNRISE Alma Bay Resort.
Хотим поблагодарить Вас за отзыв о нашем отеле. Мы очень рады, что Вам понравилось Ваше пребывание у нас, и для нас будет большой честью приветствовать вас снова в SUNRISE Alma Bay Resort.
С наилучшими пожеланиями,
Администрация отеля.
All reviews of the hotel (137) Previous rate Next rate All author's reviews (1)
Сало Мирослава
Egypt