The review was deleted or moved to the archive according to the points of the regulations for placing and moderating reviews on the TopHotels.ru project 1.2.5 A Review removed by Request of the Author

Vacation as a With family in June 2025

Ви сказали:

Текст на відгук для готелю в Хургаді Єгипет на 3000 символів позитивний відгук

Програма ChatGPT сказала:

Ось приклад позитивного відгуку на 3000 символів для готелю в Хургаді, Єгипет:

Відпочивали в цьому готелі в Хургаді всією родиною, і це був справжній райський куточок, в якому ми провели незабутні дні. З першої хвилини перебування нас вразила гостинність персоналу: на рецепції зустріли з посмішкою, швидко заселили, запропонували прохолодні напої, допомогли з багажем. Номер був просторий, чистий і дуже затишний, з балконом та краєвидом на море. Усе працювало справно — кондиціонер, сейф, телевізор, щоденне прибирання на високому рівні.

Окрема подяка кухарям та персоналу ресторану. Харчування — просто на найвищому рівні: різноманітні страви на будь-який смак, завжди свіже, смачне, з великою кількістю овочів, фруктів, десертів, а також кілька варіантів м’яса, риби та морепродуктів. Для дітей був окремий стіл із улюбленими стравами. Дуже зручно, що протягом дня також працюють бари з напоями та снеками — голодними точно не залишитеся!

Територія готелю — велика, зелена та доглянута. Багато пальм, квітів, доріжок для прогулянок. Басейни чисті, є і для дорослих, і для дітей. Рятувальники завжди на місці, атмосфера спокійна та безпечна. Пляж — це окрема любов: чистий пісок, зручний вхід у море, достатньо лежаків та парасольок. Є корали та рибки, тож обов’язково варто взяти з собою маску для снорклінгу — краса неймовірна!

Анімація — на відмінно. Команда аніматорів — весела, енергійна, щодня нові активності: йога, водна аеробіка, ігри, конкурси, вечірні шоу, танці. Дітям було весело на дитячій дисотеці, а ми із задоволенням відвідували вечірні програми. Завдяки ним атмосфера в готелі була дуже живою, але без зайвого шуму чи метушні.

Ще один важливий момент — ставлення персоналу до гостей. Всі усміхнені, ввічливі, завжди готові допомогти, відповісти на питання, порадити щось цікаве. Відчувається, що в готелі справді цінують гостей і намагаються зробити все можливе для комфортного відпочинку.

Цей готель сміливо можемо рекомендувати всім, хто цінує якість, сервіс і затишну атмосферу. Ідеальний варіант для сімей з дітьми, пар або компаній друзів. Ми повернемося сюди ще обов’язково, бо враження — лише найкращі! Дякуємо за чудовий відпочинок і гостинність!,

• 5.0 Business trip
  • 5.0 By places of entertainment - night clubs, cinema, etc
  • 5.0 By places of interest
  • 5.0 Comfortable parking
Added: 14.06.2025 11:30
Статус отзыва: Удаленный отзыв - Doesn't affect the hotel's rating 2 413 characters in the review

Шановні Ирина,

Щиро дякуємо вам за такий душевний і надзвичайно детальний відгук про ваш відпочинок у нашому готелі! Нам надзвичайно приємно дізнаватися, що ви провели у нас незабутні дні та відчули себе по-справжньому комфортно.

Особлива подяка вам за теплі слова про наш персонал — ваша згадка про щирі посмішки, гостинність та увагу до деталей надихає всю команду працювати ще краще. Ми дуже раді, що вам сподобались і умови проживання, і якість прибирання, і гарний краєвид з балкона.

Ваша висока оцінка харчування, різноманітності страв та обслуговування в ресторанах — велика гордість для нашої кухарської та обслуговуючої команди. Ми також раді, що наші маленькі гості були задоволені — дитячий комфорт для нас не менш важливий.

Дякуємо, що оцінили красу і доглянутість території, чистоту пляжу, безпеку в басейнах, а також роботу анімаційної команди — ми щасливі, що змогли зробити ваш відпочинок веселим і яскравим, не порушуючи спокійної атмосфери.

Ваші слова — це найкраща мотивація для нашої команди. Ми з нетерпінням чекаємо на ваш наступний візит і будемо раді знову дарувати вам тепло, затишок та незабутні враження.

Blend Club Aqua Resort
All reviews of the hotel (1 518) Previous rate Next rate