Vacation as a couple in August 2025
15.08.25 - 22.08.25
Отзыв написан из отеля
15 - 22 August

Відгук

Ми повернулися з відпочинку буквально кілька днів тому, і ще досі під враженням! Відпочинок у цьому готелі став справжньою казкою, яку хочеться повторити знову.

По-перше, готель дійсно відповідає своїй категорії. Все продумано до дрібниць: чистота на території, доглянуті садові зони, басейни завжди охайні й прозорі. Персонал працює на найвищому рівні – усміхнені, уважні, завжди готові допомогти, ніби читають думки гостей.

Харчування – окрема насолода. Величезний вибір страв: від традиційної єгипетської кухні до європейської класики. Дуже багато овочів, фруктів, смачні десерти, а риба та морепродукти – просто пальчики оближеш! Завжди свіже, різноманітне меню, ніколи не було відчуття одноманітності.

Анімація – на висоті! Команда аніматорів заряджала позитивом від ранку до вечора. Розважальні програми для дорослих і дітей, спортивні ігри, конкурси, вечірні шоу – все зроблено з душею. Особливо сподобалася музика біля басейну та вечірні виступи – атмосфера свята щодня.

Море – це просто мрія! Червоне море неймовірно красиве, чиста вода, різнокольорові риби й корали. Пірнання з маскою – окреме задоволення, кожного разу відкриваєш новий підводний світ. Пляж доглянутий, шезлонгів вистачає для всіх, захід у море зручний.

Загалом, відпочинок перевершив усі очікування. Відчувається, що готель дійсно дбає про гостей та створює комфорт на кожному кроці. Тут можна і повністю розслабитися, і активно провести час.

Рекомендую цей готель усім, хто мріє про якісний відпочинок з чудовим сервісом, смачною їжею та неймовірним морем. Ми вже плануємо наступну поїздку саме сюди!

• їжа
  • вайфай
Added: 17.08.2025 20:41
Статус отзыва: Correct review - Doesn't affect the hotel's rating 1 597 characters in the review

All reviews of the hotel (1 417) Previous rate Next rate All author's reviews (1)
Данилюк Тетяна
Italy