Vacation as a With family in August 2025
17.08.25 - 24.08.25
Проживание НЕ подтверждено документами

Bardzo fajny Hotel

To były najlepsze wakacje, jakie mogliśmy sobie wymarzyć! Hotel jest naprawdę piękny, czysty i bardzo zadbany. Już od pierwszego dnia czuliśmy się tutaj jak w domu. Pokoje są duże, wygodne i codziennie dokładnie sprzątane. Wszystko wygląda tak, jak na zdjęciach, a nawet lepiej. Baseny są ogromne, woda czysta i ciepła, a wokół pełno leżaków, więc zawsze można znaleźć miejsce na odpoczynek.

Jedzenie w hotelu jest przepyszne! Każdy posiłek to ogromny wybór świeżych potraw. Na śniadaniach dużo owoców, naleśniki, jajka, sery, a obiady i kolacje to prawdziwa uczta – ryby, mięsa, makarony, sałatki i pyszne desery. Dodatkowo przez cały dzień można korzystać z barów, gdzie serwują smaczne przekąski i napoje.

Największą atrakcją naszego pobytu była jednak animacja. To zdecydowanie najlepszy zespół, jakiego kiedykolwiek poznaliśmy! Animatorzy są bardzo sympatyczni, zawsze uśmiechnięci i pełni energii. Każdego dnia organizowali różne zajęcia: aerobik w wodzie, gry zespołowe, tańce, konkursy i wiele innych atrakcji. Wieczorne show były niesamowite – dużo muzyki, tańca i śmiechu! Dzięki animatorom każdy dzień był wyjątkowy i pełen pozytywnej atmosfery.

Dwie animatorki, szczególnie blond dziewczyny, zrobiły na nas ogromne wrażenie – mają w sobie tyle energii i pasji, że potrafiły rozbawić wszystkich, zarówno dorosłych, jak i dzieci.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i na pewno wrócimy do tego hotelu. Polecamy go każdemu, kto szuka idealnego miejsca na wakacje, pełnego relaksu, dobrej zabawy i cudownych ludzi.

Added: 24.08.2025 12:20
Статус отзыва: Correct review - Doesn't affect the hotel's rating 1 978 characters in the review

Moscow Hotelier
15:48 04.09.25
Drodzy goście,
Słoneczne pozdrowienia z Hurghady,
Dziękujemy za wybranie Titanic Palace i poświęcenie czasu na napisanie tej pozytywnej recenzji. Informacje zwrotne od naszych gości są dla nas bardzo ważne, dzięki Waszym opiniom nasze usługi stają się dla Was lepsze.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa satysfakcji z pobytu w naszym hotelu.
Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Serdeczne pozdrowienia,
Administracja Hotelu.
All reviews of the hotel (771) Previous rate Next rate All author's reviews (1)
Wieckowsks
Egypt