Чудовий готель!
Враження від готелю - чудові! Відповідальний, привітний персонал готелю, кожний працівник - на «своєму місці». Харчування - відмінне, великий вибір страв. Номери в готелі - хороші, територія уся дуже доглянута, постійно прибирається персоналом. Пляж - чистий, багато обслуговуючого персоналу. Кораловий риф, підводний світ - прекрасний! Часто курсував таф-таф до пляжу, майже безперервно. Надзвичайно крута анімація, щодня присутня вечірня розважальна програма (караоке, конкурси, жива музика (скрипка, гітара) і т.д. В день проводяться спортивні розваги. Дякую аніматору Діані за увагу та рекомендації. Рекомендую даний готель, дуже достойний вибір! Готель відповідає співвідношенню ціна-якість!
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам приємно, що вам сподобалися чисті номери, доглянута територія, смачне харчування та кораловий риф. Особлива подяка за теплі слова на адресу нашої анімаційної команди та Діани — ми обов’язково передамо їй ваші слова!
Раді, що відпочинок у Sunrise Remal Resort залишив у вас лише позитивні враження. Будемо раді знову вітати вас у нашому готелі!
З повагою,