Vacation as a With family in November 2025 - Recommend this hotel
Unverified review

Рекомендую

Нещодавно провів кілька незабутніх днів у Marlin Inn Azur Resort і хочу поділитися своїми враженнями — виключно позитивними. Драйвова атмосфера, щирий сервіс і сонце Червоного моря зробили свою справу.Розташування готелю — справжня знахідка: він знаходиться прямо біля пляжу, що забезпечує простий і комфортний доступ до моря і першокласного заходу сонця. Піщаний пляж із м’яким заходом у воду – ідеально для спокійного відпочинку. Номери прості, але охайні: щоденно прибирають, підтримують порядок і забезпечують комфорт, що важливо після активного дня. Були приємно здивовані: хороший вид, зручне ліжко, усе працювало.Окремо хочу виділити персонал — людей, які справді хочуть зробити ваш відпочинок приємним. У відгуках багато позитиву щодо ставлення, відкритості та доброзичливості. Анімаційна команда справила чудове враження: активні, веселі, залучають гостей — особливо класно для родин чи компаній. Харчування приємно здивувало: достатньо вибору, смачно та з уважністю до гостей. Обід-вечеря на «шведському столі», бари на території, легкі закуски — все на рівні.

I ще один момент — розташування: навколо готелю багато кафе, магазинів, аптека — дуже зручно, коли хочеться прогулятися чи щось купити. Як підсумок: якщо шукаєте місце для відпочинку біля моря з гарною атмосферою, дружнім сервісом і без зайвих складнощів — Marlin Inn Azur Resort буде чудовим вибором. Я точно повернуся і рекомендую знайомим — вдячний за такий релакс!

Added: 05.11.2025 11:50
Статус отзыва: Unverified review - Doesn't affect the hotel's rating 1 518 characters in the review

Thank you very much for your review .Please be assured that we will continue to create amazing experience and everlasting memories to our guests. The whole team looks forward to your next visit at Marlin inn Azur.
All reviews of the hotel (3 092) Previous rate Next rate
Олег Б