Курорт для двох
Відпочивали з хлопцем у Meraki Resort Sharm El Sheikh, і цей готель перевершив усі наші очікування! З моменту, коли ми тільки ступили на територію, відчули особливу атмосферу легкості, стилю та повного релаксу. Все продумано до дрібниць — від дизайну до музики, від ароматів у лобі до усмішок персоналу. Нас поселили швидко, номер був просто чудовий: світлий, зручний, із сучасним інтер’єром у бохо-стилі, величезним ліжком і неймовірним видом на море.
Територія готелю дуже красива — усе доглянуте, чисте, багато зелені, басейни з баром, зони для відпочинку, гамаки, фотозони, все виглядає як із Pinterest. Атмосфера спокійна, але водночас драйвова — вдень можна розслабитись біля басейну з коктейлем, а ввечері насолодитись музикою, шоу або танцями. Персонал завжди привітний, усміхнений, відчувається, що їм дійсно важливо, щоб гостям було комфортно.
Харчування окремо заслуговує похвали — усе дуже смачне та різноманітне, великий вибір м’яса, морепродуктів, овочів, десертів. Коктейлі смачні, бармени готують із душею. Море поруч — чисте, тепле, корали і рибки просто зачаровують, ми годинами плавали з маскою.
Meraki — це ідеальне місце для пари: романтика, затишок, гарна музика, смачна їжа, море позитиву. Ми повністю перезавантажились, отримали море емоцій і вже плануємо повернутись сюди знову. Це той готель, після якого інші здаються просто звичайними.