Супер
Чесно кажучи, я довго обирала готель, але Meraki в Хургаді перевершив усі мої очікування. Це місце з неймовірною естетикою: стиль "бохо", кожен куточок — готова фотозона для Instagram, смачна їжа та шикарний пляж. Але головний скарб цього місця — це атмосфера, яку створюють люди!
Хочеться написати окрему оду вдячності анімаційній команді. Ви — душа цього готелю! Дякую, що не давали нудьгувати ні хвилини, при цьому не будучи нав'язливими. Ви створили ідеальний баланс між релаксом та драйвом.
Особливий респект і ❤️ летять до Софії, Алмаза та Ріти.
Софія — ти просто сонечко! Твоя енергія заряджає з самого ранку. Дякую за той позитив та щирі посмішки, які ти даруєш кожному гостю. З тобою будь-яка активність стає цікавою!
Алмаз — це ходяча харизма! Людина-свято, яка знає, як підняти настрій навіть найсерйознішим туристам. Твої жарти та вміння комунікувати — це топ рівень.
Ріта — неймовірно драйвова та талановита! Дякую за круті танці, активності та ту шалену енергетику на вечірках. Ти робиш свою роботу з такою пристрастю, що це відчувається одразу.
Завдяки цій трійці наш відпочинок перетворився на суцільну вечірку в колі друзів. Аквааеробіка, волейбол, вечірні шоу — все було на висоті завдяки вам.
Якщо ви сумніваєтесь, чи їхати в Meraki — відкиньте сумніви. Тут крутий сервіс, смачні коктейлі та найкраща команда entertaiment у Єгипті. Ми вже сумуємо і обов’язково повернемось, щоб повторити цей двіж!
Meraki — one love! 🫶