Рекомендую
Відпочивали в Marlin Inn Azur Resort удвох із колегою і загалом ми залишилися повністю задоволені. Готель не претендує на рівень преміум, але цілком відповідає своїй ціні й дарує приємний курортний настрій. Територія компактна, доглянута, завжди видно персонал, який стежить за чистотою. Особливо сподобалося, що пляж поруч — кілька хвилин пішки, а вхід у море зручний, пологий, без сильних каменів. Лежаків зазвичай вистачало, хоча вдень інколи треба пошукати вільне місце.
Номер дістався акуратний і світлий. Меблі не нові, але все працювало: кондиціонер тягнув добре, сантехніка справна, прибирання регулярне. Якщо щось потрібно — рушники, вода, додатковий папір — реагували швидко.
Харчування в ресторані різноманітне, хоча без кулінарних «вау». Сніданки стандартні, на вечерю інколи радували грилем, були й навіть криветки. Десертів небагато, але фрукти завжди були свіжі. Окремий плюс — привітний персонал, який щиро намагається допомогти.
Анімація ненав’язлива, є активності вдень і легкі вечірні шоу. Для тих, хто хоче просто відпочити біля моря, — чудовий варіант.
Готель я б рекомендував тим, хто шукає спокійний, бюджетний і комфортний відпочинок без зайвих претензій. Свої гроші він відпрацьовує повністю.