Не рекомендую готель!
Приїхали ми до готелю пізно ввечері. Підійшли на рецепшин, заповнили документи і пішли на вечерю. Чекали номер 1 годину, надіючись , що все буде добре, так як дорога з України була довгою і важкою. І тут нарешті ми пішли заселятися. І з цього місця почався треш. Нас привели до номера , який мав дві кімнати ( по їхньому супер рум) Мене заселяють з дитиною одну з цих кімнат, а іншу сім'ю німців в іншу. Це був жах, в кімнаті був старий холодильник , шафа, і два ліжка.У ванну кімнату потрібно було йти через гостину. Двері не закривалися в кімнату. Так як цей номер для однієї сім'ї а не для двох чужих... На мої скарги, що мене це не влаштовує, я платила за інший номер, відповідь -завтра поміняємо. Все ж таки я пішла на рецепшин і добилися, щоб нас переселили в окремий номер.І тут за мною також прийшли німці , які також були а шоці.Хочу сказати одне вперше враження про готеля залишилось дуже негативне .Я не вперше в Єгипті 4 рази літали, но такий казус з номером вперше ( підселення). Номери старі, сантехніка в жахливому стані. В душі стоїть вода, плесень, сильний запах. Їжа більш менш нормальна. Єдина втіха, це море, пляж. якщо їдете тільки за морем. Ми в номері не сиділи... Єдине проблема з лежаками , якщо ви прийдете о 9 годині, може не бути. Територія не велика,но красива. Чи приїду я сюди знову, Ні!!!! Чи рекомендувала знайомим ,Ні!!!