Vacation as a With family in February 2026 - Recommend this hotel
review not yet confirmed by the author

Otel çok güzeldi

Ailemle birlikte konakladığımız Rixos otelde kelimenin tam anlamıyla rüya gibi bir tatil geçirdik. Otelin kapısından girdiğimiz andan çıkış yaptığımız dakikaya kadar her şey kusursuzca planlanmıştı.

Animasyon ve Eğlence:

Tatilimizin bu kadar neşeli ve dolu dolu geçmesinin en büyük mimarı kesinlikle Harun Bey idi. Kendisinin bitmek bilmeyen enerjisi, profesyonelliği ve misafirlerle olan samimi iletişimi takdire şayan. Animasyon ekibinin kalitesi ve Harun Bey’in yönlendirmeleri sayesinde her anımız eğlence dolu geçti. Çocuklarla ve bizlerle olan iletişimi tatilimizin enerjisini her gün bir üst seviyeye taşıdı.

Hizmet ve Gastronomi:

Otelin genel temizliği, personelin güler yüzlülüğü ve restoranlardaki lezzet çeşitliliği tek kelimeyle harikaydı. Her damak tadına hitap eden geniş menüleri ve sunum kalitesiyle Rixos yine farkını ortaya koymuş. Odalarımızın konforu ve otelin sunduğu imkanlar beklentilerimizin çok üzerindeydi.

Sonuç:

Hem dinlenmek hem de doyasıya eğlenmek isteyen tüm ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Başta Harun Bey olmak üzere tüm ekibe bu harika deneyim için teşekkür ederiz. Bir sonraki tatilimizde görüşmek üzere. Şimdiden bir sonraki tatilimizi hevesle bekliyoruz.

Added: 04.02.2026 17:32
Статус отзыва: review not yet confirmed by the author - Doesn't affect the hotel's rating 1 666 characters in the review
All reviews of the hotel (158) Previous rate Next rate
Yigit ali akdogan