Nubian Island — це той випадок, коли реальність перевершує очікування.
Наш відпочинок у Nubian Island — це той випадок, коли реальність перевершує очікування. Готель розташований прямо на березі Червоного моря і з першого дня підкорює своєю неймовірно красивою, доглянутою територією, яскравим рифом та атмосферою справжнього релаксу. Але головне, за що його обожнюють і куди хочеться повертатися — це анімація. Вона тут з ранку до ночі: дартс, бочча, волейбол, активності у воді й на суші, пінні вечірки, pool party з кульками та коктейлями — нудьгувати просто неможливо.
При цьому кожен знайде формат відпочинку під себе: хочеш — тусиш і танцюєш до ночі, а хочеш — спокійно засмагаєш біля моря чи басейну, і тебе ніхто не турбує. До речі, гості Nubian Island і Nubian Village можуть користуватися спільною територією, що робить відпочинок ще різноманітнішим.
Для дітей тут справжній рай: дитячий клуб Nemo з майстер-класами, іграми та навіть “pizza day”, де малеча готує сама. Ввечері — mini-disco, шоу-програми і розваги для дорослих, включаючи дискотеки та караоке.
Ми жили у просторому, світлому номері superior після реновації з видом на басейн і сад. У номері є все необхідне для комфорту, прибирання щоденне та якісне, а милий бонус — фігурки з рушників. Розташування ідеальне: поруч ресторан, ресепшен, а до моря та басейнів — лише кілька хвилин.
Сервіс, їжа, інфраструктура, теплий клімат цілий рік — усе на високому рівні. Nubian — це любов з першого дня і, без перебільшення, один із найвеселіших готелів, у яких я була. І точно місце, куди хочеться повернутися ❤️
- View all
Сонячні вітання з Nubian Island!
Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук на сайті Top Hotels про Ваш відпочинок!
Нам надзвичайно приємно знати, що перебування в нашому готелі залишило у Вас позитивні враження. Ми щиро прагнемо зробити відпочинок наших гостей комфортним, і дуже раді, що наші зусилля були оцінені. Ваші слова — найкраща нагорода для всієї нашої команди.
З нетерпінням чекаємо на Ваш наступний візит до Nubian Island!
З найкращими побажаннями,
Команда Nubian Island.