Vacation as a With family in March 2026

Гарний відпочинок

Відпочинок 19.03-26.03

По порядку:

1. День приїзду

Готель зустрів усміхнено, при вході стояла детокс водичка і каркаде для втомлених подорожніх.

Прибули десь о 14, забрали у нас речі, начепили браслети, відправили їсти, а після сніданку одразу заселили. Видали дві картки на рушники. Дві картки в номер (одна хронічно була вставлена в слот щоб світло було і могли прилади заряджатися). Ніяких номерів за доплату не пропонували, поселили в Суперіор, як у ваучері. Це номер з балконом, що дивиться на внутрішній прохід між корпусами. Спочатку засмутилася, але класно, що було дуже тихо, що для мене пріоритет.

2. Номер

Номер ДУЖЕ просторий, два широких ліжка, тумбочки, стіл, міні бар (всередині вода і кола), сейф безкоштовний, набір голок і ниток, в ванній по 2 рушника на людину і 1 на підлогу біля кабінки. Також була і косметика, шампунь, кондиціонер, гель для душу, лосьйон для тіла, мило. Це те, що змінювалося/додавалося при прибиранні. Також кава/вершки/цукор/чай теж були і теж додавалися при прибиранні.

Із того, що не вистачило особисто мені - розетки для чайника, ложки або паличок для кави - прийшлося взяти в їдальні.

Також лише після чайових в 2є нам дали пару капців. Халатів не було.

Стан номера потребує ремонту, особливо ванна. Тече, кришеться, фурнітура в руках сипеться, бачок сам вмикається. Двері в ванну не зачиняються і ДУЖЕ скриплять. На тюлі була здоровенна пляма крові, це жесть.

Ліжка дуже комфортні, тверді. Пара подушок - норм.

Постільна білизна дуже зношена і в плямах. ЇЇ жодного разу не змінювали при прибиранні.

Присутні комарі - попросили на рецепції фумігатор і спрей. Дуже швидко принесли. Шумоізоляція між номерами на 4. А от в коридор дуже все чутно було, бо щілини між підлогою і дверями в сантиметр.

Вода гаряча була постійно. Є фен.

3. Їжа

Дуже смачно, різноманітно, вперше в житті був сік не порошковий, а з пакетів. Сісти завжди було де. Черг за їжею не було. Пару раз були креветки. Раз була полуниця і фонтан з шоколадом.

Фрукти - апельсин, грейпфрут, гуава, яблука, банани, фіники, фруктовий салат, диня.

Багато овочей і зелені.

Із того, що не сподобалося - на терасі не можна залишити таріль, щоб щось пити ще взяти собі - бо ворони одразу сідають і ковиряються.

Також не сподобалося, що частенько, якщо приходиш вечеряти в 18, кори ресторан і відчиняється, то персонал їсть ще, через що станція зі спагетті, бар, зона барбекю стоїть без персоналу, бувало до півгодини чекала, щоб хтось прийшов - це не діло.

Із алкоголя віскі, горілка, джин, ром, пиво, вино. Якість на 4, щось гірше. щось краще, але загалом ок.

4. Басейн

Працював з 7. Але в цей ж час починався не тільки відпочинок, але і прибирання і це напружувало. По-перше неприємно приходити на брудний в стаканах басейн, а по-друге, неприємно, що миють біля тебе, поливають зі шлагнів - летять на людей бризки.

А так все ок, водичка була тепла, музика легка, шезлонги без проблем знаходили. Навіть шатри займали, бо рано приходили.

Основний басейн і лінива річка були на ремонті, закінчили ремонт в останні два дні.

5.Пляж

Пляж незвичний, бо багатоярусний, скрізь сходи, також частково на ремонті. Але мені було все ок) Рибки - то любов!! Туалет панорамний - це щось))))))

6. Інфраструктура

ЇЇ немає) Ходити немає куди, в 20хв пішки магазинчики, де треба торгуватися. За 15є довезуть в Керфул і назад (супермаркет з фіксованими цінами).

7. Анімація

ЇЇ оцінити не можу, бо не цікавило, але аніматори привітні.

Загальне враження

Відпочинок сподобався. Були дрібні недоліки, але не принципові.

Якщо готель займеться реіновацією номерів і замінить постільну білизну, то буде майже на 5.

• Business trip
  • спокій
  • номера
  • постіль
Added: 23.03.2026 10:23
Статус отзыва: Correct review - Affects the hotel's rating 3 621 characters in the review

Thank you автору
All reviews of the hotel (548) Previous rate Next rate All author's reviews (4)
Daria Hrynko
Ukraine