Непогано, але можна краще
Поділюся і я враженнями:
1. День приїзду. Прибули в готель після 7 ранку, наділи браслети, відправили снідати. Заплатила немаленький туристичний податок, майте на увазі. Номер дали в 11, за що вдячна! Нічого за це не доплачувала. Рушникі для басейну даються за депозит 15 євро, повертаються при здачі рушника. Також їх можна міняти на чисті. З працівниками були мовні проблеми, навіть англійську не всі знають, але інтернет в допомогу.
2.Територія готелю - невелика, але затишна. Багато тіні. Просторий хол. Інтернет часто відвалювався. Працівники ДУЖЕ дружні. Дістався номе 4020 - чудова шумоізоляція, вид на в'їзд в готель, вся анімція не заважає. Вечором присутні комарі.
3. Номер - великий і просторий. Правду пишуть в коментарях, що готель пора відправити на ремонт, бо все зношене, але мені це не було важливо. Також зустрічала і тарганів. Оце прям біда. Прибирання чудове. Прибиральниці дуже делікатні і старанні, завжди залишала чайові. Матрац твердий, як я люблю. Постільна білизна якісна, рушники в гарному стані. Також дають мило шампунь і гель для душу. Води в номері немає, треба брати на барі. Також, нажаль, немає чайника і чаю/кави в номері.
4. Їжа - відсотків 20 неїстівне. Але багато і смачного. Багато повторювалося із дня в день. Диня і кавун неймовірні завжди. Спагетті дуже гострі, про що немає попередження. Смачні десерти, йогурти і морозиво. Кава непогана, непогане і біле вино. Коктейлі на основі порошкових "соків", фу. Пиво нормальне. Пончики і оладки зранку - оце неймовірно смачно. Поїсти можна знайти майже цілодобово.
5. Басейн - величезний і це, безумновно, зірка цього готелю. Вода в 20 числах червня дуже комфортна. Шезлонгів ДУЖЕ мало, займала в 6:30 ранку. Бармени 50/50. Молодий запропонував пройти з ним на каву, а після ввічливої відмови перестав мене помічати (в плані роботи, просто ігнорував, коли приходила в бар на басейні). Це максимально непрофесійно.
6. Море - нам не сподобалося. Дуже брудний пісок в фекаліях верблюдів. Водорості лежать і смердять. Їх прибирають, але персонал не встигає. Також дивно, що доріжка закінчюєть на початку пляжу. Треба доволі довго топати по гарячому і брудному піску до шезлогів. Бару на пляжі немає.
7. Ситуація ззовні готелю. Отут прям я була прикро здивована. Вонь. Сміття. Всі намагаються тебе обдурити. Сумки зривають з людей. Шукали аптеку, то в 10 хвилинах від готелю був максимально страшний провулок. Немає магазинів для туристів, лише 1 маркет на весь район. Ціни в аптеках множимо на 4 від наших цін.
8. Загальне враження. Я приїхала відпочивати і я таки відпочила) На прикростях не концентрувалася, але вони були. Готель достойний, але дуже пора на ремонт. Персонал - ідеальний.