Pyramisa що стає V Hotel
Море у січні було прохолодним для вивчення рифу, тому він не потрапив у детальний огляд території https://youtu.be/4XWkLE_aW7I
Але з погодою у 2026 році пощастило. Також грівся основний басейн, звідки діти не вилазили. Добре що наші виросли з гірок що біля дитячого клубу - там басейн не гріється. А персонал клубу не мотивував малечу перебувати там, тому ця локація по суті мінус.
Басейн під основними гірками теж холодний, а самі атракціони працювали іноді. Якось попросили працівників на рушниках у спекотний день ввімкнути - було зроблено, дякуємо!
Прикольний Banana Beach знайшли вже в кінці відпочинку, але не встигли спробувати вхід у море без понтона.
Цей готель раніше називався Pyramisa, туристи десь можуть стикатися з будівельними роботами, пов'язаними з ребрендингом. Аеропорт поруч. У Vie Bar на лобі о 4-й ранку неприбрані столи. В туалеті паперу немає. За вино взяли $3 вночі... Таке ще згадалося. Ну а по концепції Все включено готель відповідає категорії - всього всюди достатньо. Проте є що доробити. В коментарях під відео можна ставити питання - там швидше відповіді.
Приємного відпочинку!
- Показать все
дякуємо, що обрали наш готель і знайшли час написати відгук! Ми дуже раді чути, що вам сподобалося ваше проживання. Наш готель прагне забезпечити справді унікальний досвід, і ми раді, що змогли перевершити ваші очікування.
Водночас нам прикро дізнатися про незручності, з якими ви зіткнулися. Ваші зауваження щодо роботи дитячого клубу, температури басейнів біля гірок, нічного сервісу у Vie Bar, а також чистоти та забезпечення громадських туалетів уже передані керівникам відповідних підрозділів для детального розгляду та вжиття необхідних заходів.
Ми постійно працюємо над покращенням якості наших послуг і дуже цінуємо конструктивні відгуки наших гостей, адже саме вони допомагають нам ставати кращими.
Ще раз дякуємо за ваші коментарі. Будемо раді знову вітати вас у нашому готелі.
З найкращими побажаннями,