SUPER wczasy , miło spędzone i niezapomniane chwile Ci Spokój cisza
Cześć Asteria to miejsce do którego chce się wracać jest tutaj Oaza spokoju jeśli ktoś woli imprezować znajdzie też to miejsce dla siebie woda czysta cieplutka plażę komfortowe posprzątane Leżaki zawsze czekają na ciebie obsługa W całym hotelu rewelacyjna nam akurat wyjątkowo udało się trafić że był tydzień podczas którego ani jednej nocy nie było księżyca naprawdę niezapomniane chwile kelnerzy w barach znają wiele języków zawsze się łatwo porozumieć i robią wspaniałe drinki cały czas są uśmiechnięci kontaktowi woda w basenach czyściutka codziennie sprzątana czyszczona i każdego wieczoru jakieś atrakcje pokazy jeśli chodzi o jedzenie jedzenia jest tak dużo takiej ilości i tak duży wybór że naprawdę każdy znajdzie tutaj coś dla siebie nieważne czy jesteś weganinem czy Jesz mięso tutaj jest wszystko oczywiście słodkości ciasta soki drinki wszystko bez limitu jak do tej pory w lepszym miejscu jeszcze nie odpoczywaliśmy mógłbym tak opowiadać same zalety przez 2 h i pewnie tego by było jeszcze mało jeśli ktoś tutaj jeszcze ani razu nie był naprawdę polecam temperatura połowa września 30° w nocy o godzinie 23:30 naprawdę petarda w ciągu ośmiu dni tylko jednego dnia mieliśmy chmury na niebie także polecam i do zobaczenia
serdecznie dziękujemy za tak obszerną i pełną pozytywnych emocji opinię. Ogromnie cieszy nas, że osiem dni spędzonych w Asteria Family Resort Side pozostawiło Państwu tyle pięknych i niezapomnianych wspomnień. Jest nam szczególnie miło, że docenili Państwo zarówno spokojną atmosferę naszego resortu, jak i możliwość korzystania z licznych atrakcji.
Państwa miłe słowa dotyczące czystości plaży i basenów, uśmiechniętej obsługi oraz różnorodności dań i napojów są dla całego naszego zespołu ogromną motywacją. Cieszymy się również, że bogata oferta kulinarna pozwoliła każdemu znaleźć coś dla siebie.
Mamy nadzieję, że będzie to początek wielu kolejnych wizyt w Asteria Family Resort Side. Z przyjemnością ponownie Państwa powitamy!
Z poważaniem,
Engin Zeybekoğlu