Vacation as a With friends in March 2026
23.03.26 - 29.03.26

РЕКОМЕНДУЮ!!!

+анімація (сумувати не будуть як і дорослі так і діти, майстер класи та дискотеки для дітей, шоу програми та спорт для дорослих, трансфер до Тал авеню на шоу програму)

+іжа (дуже смачна і великий вибір, є фрукти, про солодощі взагалі мовчу, хто любить солоденьке, то вам сюди), свинини не має, є аля карт египетської, мексиканської, індійської, середземноморської кухні)

+обслуговування (персонал дуже ввічливий, бармени працюють на відмінно, роблять смачнющі коктелі, є зернова кава, прибирання гарне, крутять з рушників не тільки лебедів)

+територія (зелена і невелика, але дуже охайна, є дитяча зона, магазини з одягом та сувенірами, загалом дуже затишно)

+басейн ( з підігрівом 1,3 м є 3 невеликі гірки, тому як червоний прапор то для дітей і дорослих просто ідеально, бонус пулбар в басейні, дуже зручно))) також є маленький басейн для дуже маленьких дітей)

+море (500м, але трансфер іздить кожні 3-5 хв., гарні лежаки, недовгий понтон і гарний кораловий риф)

+недалеко парк Сохо, але треба їхати на таксі (5 хв. максимум 4дол.)

+дуже гарна набережна, ввечері теж можна прогулятися.

!!!підсумок-все дуже чудово, відмінний відпочинок як і для дітей так і для дорослих, тому рекомендую!!!!

Мінусів не знайшла

• все відмінно
  • відсутні
Added: 31.03.2026 13:49
Статус отзыва: Correct review - Affects the hotel's rating 1 222 characters in the review

Уважаемая Наталья,

Благодарим Вас за такой подробный, искренний и вдохновляющий отзыв, а также за рекомендацию нашего отеля.

Нам очень приятно, что Вы высоко оценили анимационную программу, разнообразие и качество питания, работу персонала, а также ухоженную территорию и инфраструктуру отеля. Отдельное спасибо за Ваши добрые слова о наших барах, уборке номеров и внимании к деталям — для нас это особенно важно.

Мы рады, что Вам понравился бассейн, удобный доступ к морю и коралловый риф, а также общая атмосфера отдыха. Очень приятно знать, что Вы провели у нас отличный отпуск как для взрослых, так и для детей.

Спасибо, что выбрали наш отель и поделились своими впечатлениями. Будем искренне рады вновь приветствовать Вас среди наших гостей!

Администрация отеля
All reviews of the hotel (946) Previous rate Next rate All author's reviews (1)
Korniienko Nataliia
Ukraine