Çocuklar için Harikalar Diyarı
Geçtiğimiz hafta ailece Selectum Family Comfort Side'da konakladık ve gerçekten çok memnun ayrıldık. Özellikle çocuklu aileler için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Tam anlamıyla "aile dostu" kelimesinin hakkını veren bir tesis.
Deneyimlerimizden Kısa Kısa:
Odalar ve Konaklama: Biz ana bina yerine Lake House (Göl Evleri) kısmında kalmayı tercih ettik. Havuza direkt erişimi olması çocuklarla büyük rahatlık sağladı. Odalar temiz, modern ve mini barı her gün eksiksiz yenileniyordu.
Çocuk Dünyası (Puppies' World): Oteli çocuklar için adeta bir cennete çevirmişler. Çocuk kulübündeki eğitmenlerin ilgisi, aquapark ve her akşam düzenlenen farklı çocuk aktiviteleri sayesinde oğlumuz bir an bile sıkılmadı. Ebeveyn olarak biz de kendimize bolca vakit ayırabildik.
Yemekler ve Restoranlar: Ana büfede çeşitlilik çok fazlaydı; her damak tadına uygun bir şeyler bulmak mümkün. Özellikle tatlı ve meze büfesi bizim favorimiz oldu. Ayrıca barmenlerin hazırladığı kokteyller ve lobi barın atmosferi çok başarılıydı.
Plaj ve Havuzlar: Deniz hemen otelin önünde, plajı kum ve çakıl karışımı. İskelesindeki barı çok keyifliydi. Havuzların büyüklüğü ve şezlong kapasitesi de (sezon yoğunluğuna rağmen) gayet yeterliydi.
Ufak tefek yoğunluk kaynaklı gecikmeler dışında çalışanların güler yüzü ve çözüm odaklı yaklaşımı bizi çok mutlu etti. Bize bu güzel anıları bırakan tüm Selectum ekibine teşekkür ederiz, kesinlikle tekrar tercih edeceğimiz bir otel!
Selectum Family Comfort - Side tatilimizi bizim için bu kadar özel kılan en önemli detaylardan biri kesinlikle otel personelinden Natalina Hanım’ın muhteşem ilgisiydi.
Misafirperverliği, profesyonelliği ve her an yüzünden eksik olmayan samimi gülümsemesiyle tüm tatilimiz boyunca kendimizi çok değerli hissetmemizi sağladı. Ne zaman bir ihtiyacımız olsa ya da bir soru sorsak, inanılmaz bir enerji ve çözüm odaklılıkla bize yardımcı oldu. İşini gerçekten severek ve yürekten yaptığı o kadar belli ki!
Otelin kalitesini bu tarz vizyoner ve harika çalışanlar kesinlikle iki katına çıkarıyor. Selectum ailesine ve özellikle enerjisiyle tatilimize neşe katan Natalina Hanım'a her şey için sonsuz teşekkürler!